Matkällaren fotat upp genom luckan, ser du kattugglan?

10.11 | 12:33

Ja vist är den, det är en gammal traktorssits.

10.11 | 11:50

Vad fint!
Älskar stolen mitt bland odlingslådorna! Så vill jag definitivt härma! Kram

10.11 | 09:51

Ja tack för det,ni är så välkomna!

10.11 | 07:59

Vad fint ni gör och härligt att ni myser emellanåt också. Ska se om vi kan få till ett besök nästa år.

Dela den här sidan

Senaste kommentaren

Väggen är vitkalkad men trappan får vara intakt, troligen är den målad med linoljefärg nån gång för längesedan.
Matkällaren fylls på

Nu är så gott som matkällaren klar, vi har lagt in ett klickgolv i plast. Trots att vi håller på att tömma gårn på plast, men detta var det enda rätta med tanke på att det är ganska fuktigt till och från där nere.Det blev väldigt vitt och fint i alla fall.

Väggen är vitkalkad men trappan får vara intakt, troligen är den målad med linoljefärg nån gång för längesedan.

Nu börjar matkällaren vara så pass färdig att jag kan fylla på med sylt och saft, alla bär plockade från trädgården så klart

Hallon
Hallon
Vita krusbär, röda krusbär svartavinbär, rödavinbär och vitavinbär
Vita krusbär, röda krusbär svartavinbär, rödavinbär och vitavinbär
Saftmaja
Saftmaja
Svart vinbärssaft
Nu är så gott som matkällaren klar, vi har lagt in ett klickgolv i plast. Trots att vi håller på att tömma gårn på plast, men detta var det enda rätta med tanke på att det är ganska fuktigt till och från där nere.Det blev väldigt vitt och fint i alla fall.
Höstmarknads tider, fyndade närodlade betor och potatis till höstens borstj och älgstekar.
Kokning av rönnbärsgelé, som kommer att passa till hösten och vinterns älgmiddagar.
Körsbärschutney
Välfylld matkällare.
Nu klarar vi oss,typ ett år

Höstmarknads tider, fyndade närodlade betor och potatis till höstens borstj och älgstekar.

Grannarna har äppelträd Cox orange som vi fick en påse av
Här blir det mos. Nästa år får det bli från egna äppelträd
Lingonrensning.
Kokning av klassisk lingonsylt.
Färdig kokt lingonsylt.
Lingonmarmelad som kokas i ugnen med honung och lagerblad.

Välfylld matkällare.

Nu klarar vi oss,typ ett år